Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish

I riu francez, me gjuhën e shenjave pranon Islamin

Një i ri shurdhmemec, shtetas i Francës, në kryeqytetin e Katarit, Doha, pranoi Islamin duke përdorur gjuhën e shenjave

Në fotografitë, të cilat në Twitter i ka shpërndarë një musliman nga Katari, shihet se si një i ri shurdhmemec, ngre gishtin dhe shqipton kelime-i shehadetin.

I riu nga Franca, emri i të cilit nuk është bërë i ditur, gëzimin me rastin e konvertimit në fenë islame me lot në sy, e ndau me muslimanët rreth tij.

Read 33676 times
Published in Konvertime
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Reklama e juaj